Om oss

Om oss

Trivs & Smart Fastighetsservice AB.

Ett företag med gedigen bakgrund inom städ och lokalvård med konkurrerande priser, våra medarbetare har 10 års arbetserfarenhets inom daglig städning, skol och förskole städning, golvvård, trappstädning, byggstädning, storstädning, hemstädning, flyttstädning, grovstädning, garagestädning. Vi kan offerera flexibla arbetskontrakt efter kundens behov och önskemål allt inom städning för företag och privatpersoner då gäller följande:

För företag: vi kanutförakontorsstädning, butikstädning, storstädning, flyttstädning, garagestädning,byggstädning, fönsterputs.

För privat personer: Vi kan utföra hemstädning, storstädning, flyttstädning, fönsterputs. Fastighets service: Vi kan utföra trappstädning, fönsterputs, lokalvård.

banner3.png

Kontorsstädning

vi utför kontorsstädning för företag som inkluderar dammsugning, våt torkning av golv och moppning, städ av allmänna utrymme, städ av WC , duschrum och andra relevanta utrymme som ingår i våra arbetskontrakt.

Butikstädning

vi utför butikstädning vilken ingår dammsugning och golv moppning, avtorkning av lister och inredning, putsning av speglar, tömning av papperskorgar, dammtorkning av friytor, städning av personalrum och WC.

Storstädning

i storstädning för företag och för privat personer ingår rengöring av alla öppna ytor som t.ex. bord, stolar, fönsterbrädor, kontakter m.m. Tork av lampor, rengöring av luftventiler utvändigt, tork av dörrar och karmar, dammsuger och moppar golv, rengöring av samtliga köksskåp och lådor invändigt. Rengöring av handfat och toastol, tork av kakel och puts av speglar

Hemstädning

I hemstädning använder vi egna material och egen utrustning för att arbeta effektiv då ingår i den här typ av städning alla sedvanliga arbetsuppgifter från dammsugning av golv och mattor, torkning av köksgolv och badrum, torkning av handfat, badkar, duschkabin, torkning av diskbänk i köket, torkning av bord och stolar, soffor, Tv-bänk, bokhyllor.

Badrumsstädning

i badrumsstädning ingår torkning av golv och väggar, torkning av handfat, torkning av badkar eller duschkabin, torkning av Wc-stolar, samt rengöring av avloppskåpa

Garagestädning

I garagestädning ingår rengöring av garagegolv genom våt-sugning eller skurning, tomning av papperskorgar, rengöring av pelare och väggytor.

Byggstädning

Vi erbjuder en komplett service inom byggstädning speciellt slutstädning före besiktning.

Övriga tjänster

Fönsterputsning: Vi utför fönsterputsning av högsta kvalitet, fönsterputsning är viktig med tanke på ljusinsläpp genom glasfönster och för bättre trivsel och miljö. Företaget utrustar städ team med allt utrustning för bästa fönsterputsning.

Trappstädning: I trappstädning ingår städ av hissar, trapphus och öppnaytor för bostadsfastigheter vilket är viktig för hyresgäster och bostadsägare då detta påverkar trivsel och bättre bostadsmiljö.

Skolstädning och Förskole städning: vi har professionell och erfaren personal som utför städning av skolor och förskolor med känsla för miljö, kvalité och service, och vi har en flexibel och heltäckande städservice som kan skräddarsys för att tillgodose behoven av städning i din skola eller förskolan. 

Det ställs stora krav på en bra hygien i skolans lokaler som krävs en noggrann daglig städning med miljövänliga städ produkter fria från farliga kemikalier. 

Det som ingår i skolstädning eller förskole städning är enligt följande:

Dammsugning av golv och mattor

Moppning av golv, fukttorkning vid behov.

Avtorkning av bord, fönsterbänkar, skåp och hyllor.

Borttagning av fläckar

Tömning av papperskorgar.

Avfall hantering och sopsortering.

Städning av toaletter in och utvändigt samt påfyllning av toapapper och handdukar samt påfyllning av flyttande tvål.

Städning av trappor samt moppning. 

.

100

Nöjda kunder

Vi har flera kunder som är nöjda med vår service.

10

Anställda

Vi har flera anställda för att se till att du blir nöjd.

50

Städutrustningar

Vi har flera maskiner och verktyg för att städa.

Trivs & Smart Fastighetsservice AB

Trivs & Smart Fastighetsservice AB är ett företag med gedigen bakgrund inom städ och lokalvård med konkurrerande priser, våra medarbetare har 10 års arbetserfarenhets inom daglig städning, skol och förskole städning, golvvård, trappstädning, byggstädning, storstädning, hemstädning, flyttstädning, grovstädning och garagestädning. Läs mer!

Vår Facebooksida

Kontakt

 • Trivs & Smart Fastighetsservice AB
 • Ägare & VD
  • Hiresh Kader
 • Post adress:
  • Storgatan 64,
  • 171 52 Solna
 • Besöksadress:
  • Fabriksvägen 2,
  • 171 48 Solna
 • Telefon: 08-590 725 55
 • E-post:Info@trivssmart.se

trivssmart facebook

trivssmart youtube

trivssmart instagram